Smartlog v3 » Mangt og meget » I nød
Opret egen blog | Næste blog »

Mangt og meget

Slogans kommentarer og ordsprog

I nød

22. Jul 2008 10:31, Hansi

Hvad gør man når man pludselig står og ens syn ikke ligefrem er så skide godt mere, som det tidligere har været? Briller er selvfølgelig en løsning, og for dem som ikke syntes om synet af briller, eller det at bære dem, så er kontaktlinser en anden løsning, som også forstærker synet. En helt tredje løsning, som nok i det hele taget skræmmer mange for vid og sans, hvilket måske lider lidt af at folk er uvidende omkring dette alternativ, er en øjenoperation. Ikke særlig mange danskere ved synderligt meget om denne type behandling, som foregår ved indgreb af en øje laser. Laseren går ind og påvirker nethinden og synet, og derefter gør synet bedre igen, og godt igen, så du slipper for at bruge kontaktlinser eller briller. Jeg ved egentlig ikke om folk i eksempelvis USA og England har større viden omkring at få lavet sådan en type operation, end vi har her i Danmark, og om det samtidig er mere udbredt derover end det er her? Hmm... Man kan sikkert finde nogle nøgletal nogle steder på nettet over hvordan og hvorledes. Det skulle da ikke undre mig.

Behandlingen foregår som sagt ved en laseroperation. Der kan dog eftersigende forekommer en bivirkning ved behandlingen som giver tørre øjne. Lige p.t. kender jeg ikke selv til andre end den, men hvis man ønsker mere viden kan man altid søge på internettet, eller tage kontakt til en de klinikker som tilbyder laserkirurgi, og derved få mere viden omkring processen.

Jeg tror simpelthen bare at man som overvejende patient bare skal sætte sig ind i det, og få al den viden omkring behandlingen som der er til at få, og så vil det heller ikke skræmme én så meget, som det umiddelbart gør i første omgang. Hvis det kan give en person sit syn tilbage igen, og slippe helt for gå med briller eller linser, så syntes jeg da det er en behandling der er værd at tage med i overvejelsen. Så hop ud i det med en laser+operation, og få bedre syn fremover.

Kommentarer

 1. jordan shoes
  18. Dec 2010 02:56
  1

  *Din artikel er fremragende, er stor, jeg kan lide det!

 2. ray ban aviator
  8. Jul 2011 08:11
  2

  Jeg må indrømme denne ene med dig. Det er ikke, hvad jeg normalt gør! Jeg kan godt lide at læse, vil det få folk til at tænke. Hertil kommer, mig lad os sige tak i mit hjerte!